Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

25. 10. 2016. 23:26   >>  23:05

KASILJAS PORUČIO

"Nijesam se povukao iz reprezentacije"

Golman Porta, slavni Iker Kasiljas, rekao je danas da se nije povukao iz reprezentacije i da je spreman da se priključi državnom timu kad god ga selektor Hulen Lopetegi pozove.

 

Kasiljas je 2000. godine debitovao za reprezentaciju Španije i od tada je odigrao 167 utakmica, ali nije pozvan u državni tim otkako je Lopetegi zamijenio Visentea del Boskea posle Evropskog prvenstva u Francuskoj ovog ljeta.

"Nijesam se povukao iz reprezentacije niti sam objavio da odlazim. Lopetegi je izabrao druge igrače i to moram da poštujem. Sjeli smo i razgovarali, mi smo prijatelji. Izabrao je (Davida) De Heu i ima moju punu podršku. Srećan sam što se Pepe Reina vratio, on je saigrač i prijatelj. Mnogo je dao Španiji, ima veliki uticaj u svlačionici i drugi je tip golmana", rekao je Kasiljas, prenio je Omnisport.

Legendarni golman je prošao sve mlade selekcije Real Madrida, jedan je od najuspješnijih igrača u istoriji najvećeg svjetskog kluba, a "Santjago Bernabeu" napustio je prošlog ljeta i prešao u Porto.

"Prešao sam u drugi klub, ali uvijek ću biti na raspolaganju Španiji ako budem pozvan. Ako želiš da igraš za Španiju moraš dobro da igraš u svom klubu, to sam uvijek govorio. Španija je igrala dobro. Neki od nas koji poznaju selektora i koji su radili sa njim mogu vidjeti da se u reprezentaciji već prepoznaje njegov uticaj", rekao je Kasiljas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније