Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V.

25. 10. 2016. 21:47 >> 00:05

PROŠAO MINHEN 1860

Lote šokirao Leverkuzen

Trećeligaš Lote priredio je senzaciju u kupu Njemačke, pošto je nakon penala eliminisao Bajer iz Leverkuzena 4:3.

Poslije 120 minuta rezultat je bio 2:2 (Leverkuzen dva puta vodio), a u penal seriji su neprecizna bila čak tri igrača "farmaceuta" - Arangis, Foland i Baumgartlinger.

Minhen 1860 u kojem igraju crnogorski reprezentativci Stefan Mugoša i Filip Stojković, je takođe nakon penala, eliminisao Vurcburger Kikers 4:3 (nakon 120 minuta nije bilo golova).

Stojković je, promašio penal u četvrtoj seriji, ali su "lavovi" ipak prošli u osminu finala.

Borusija iz Menhengladbaha je rutinski savladala Štutgart sa 2:0, Hamburger je opravdao ulogu favorita protiv niželigaša Halešer (4:0), dok je Herta bila bolja od Zankt Paulija (2:0).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније