Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 06. 2013. 23:40 >> 23:40

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Remi Brazila i Engleske, poraz Njemaca

Na prijateljskom meču povodom obilježavanja 150 godina od osnivanja Fudbalske asocijacije Engleske, Brazil i Engleska su odigrali nerešeno rezultatom 2:2.

Brazil nije uspio da savlada Engleske na rekonstruisanoj "Marakani", pa je tako ostalo i dosta problema u igri za domaćina predstojećeg Mundijala koji će morati da se otklone do početka Kupa konfederacija.

Domaći su poveli golom Freda u 57. minutu. Ipak, desetak minuta kasnije, Okslejd Čemberlen je vratio stvari u egal.

Totalni preokret donosi Runi u 79. minutu, dok konačan rezultat postavlja Pulinjo u 82. minutu meča.

Amerikanci su uspjeli da savladaju oslabljenu Njemačke rezultatom 4:3.

Golove za domaćina postigli su Altidore u 13., Ter Stegen (autogolom u 17), a dvostruki strijelac bio je as Totenhema Dempsi u 60. i 64. minutu. Za Njemce su su pogodili Vesterman u 52., Krus u 79., kao i Draksler u 81. minutu utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније