Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 10. 2016. 23:37   >>  27. 10. 2016. 00:18

KUP NJEMAČKE

Bajern siguran, Dortmund se provukao

Fudbaleri Bajerna i Borusije Dortmund plasirali su se u osminu finala kupa Njemačke.

Minhenski Bajern je savladao Augzburg kod kuće 3:1, a prolaz Bavarcima donijeli su Lam, Grin i Alaba, dok je jedini pogodak za goste postigao Dong-von Đi.

Union Berlin je bio blizu senzacije protiv Dortmunda na Vestfalenu. Gosti su izjednačili u 81. minutu, prethodno je Majkl Perensen postigao autogol, pa se otišlo u penal-rulet. Tu su gosti podlegli pritisku, jer su promašili prva tri šuta, nasuprot domaćinu koji je sva tri puta bio precizan. 

Keln je izbacio Hofenhajm poslije produžetaka 2:1 (1:1), a junak „jarčeva“ bio je Entoni Modest koji je pogodio u 91. minutu. Grojter Firt je iznenadio Majnc 2:1. Gosti su vodili od 68. minuta golom Kordobe, ali su Sarer i Beriša, režirali preokret i donijeli prolaz svom timu. 

Šalke je umalo od gotovog napravio veresiju – tim iz Gelzenkirhea je vodio 3:0, protiv Nirnberga, domaćin autogolom Rahmana Babe i pogotkom Kempea smanjio na 3:2, ali nije imao snage za nešto više...

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније