Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 06. 2013. 09:58 >> 09:59

ODLUČENO

Alegri ostaje u Milanu

Masimilijano Alegri i sljedeće sezone vodiće Milan, saopštio je predjsednik kluba Silvio Berluskoni i tako okončao spekulacije medija koje traju nekoliko nedjelja.

Milanovi najvatreniji navijači, Ultrasi, biuli su među onima koji su željeli da zadrže Alegrija na klupi, nakon što je vodio mladi tim do trećeg mjesta Serije A, koje vodi u Ligu šampiona.

"Komunikacija sa trenerom nikada nije prekidana. Nastavljamo saradnu sa povjerenjem i obostranim poštovanjem", kazao je Berluskoni za zvanični sat Milana.

Odluka je donešena nakon što su Berluskoni, Galijani i Alegri održan sastanak, na kojem su analizirali prethodnu sezonu i, kako je kazao Berluskoni, rasčistili par stvari.

"Utvrdili smo odnos kluba prema treneu i trenera prema klubu. Takođe smo pričali o tome kako će Milan igrati sljedeće sezone i napravili plan za trabsfere", kazao je predsjednik Milana.

On nije spominjao novi ugovor za Alegrija, tako da se pretpostavlja da će ekipu voditi bez produžetka ugovora koji ističe 2014.

Ovakvom odlukom zasigurno je najzadovoljniji Galijani koji se zalagao da Alegri ostane i nastavi projekat započet prošle godine prodajom najboljih igrača i podmlađivanjem tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније