Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 06. 2013. 10:25 >> 10:48

VODIĆE SIVASPOR

VIDEO: Roberto Karlos trener u Turskoj

Brazilski fudbalski as Roberto Karlos postigao je načelni dogovor sa turskim superligašem Sivasporom i u narednom periodu će u svojstvu trenera sa klupe voditi ovu ekipu

 

 

U izjavi za agenciju Anadolija, Karlos se zahvalio navijačima na srdačnom dočeku i izrazio lično zadovoljstvo što se nakon uspješnih nastupa u dresu Fenerbahčea, tri godine poslije, ponovo vratio u Tursku. Karlos smatra da je Sivaspor veliki klub sa velikim ambicijama i izrazio nadu da će uspjeti da se oduži navijačima uspjehom u narednoj sezoni.

„Sivaspor je klub velikog kalibra. Cilj nam je osvojiti što više bodova. Svi naši napori će biti usmjereni ka uspjehu kluba. Pred nama je težak rad, a neophodna nam je i svesrdna podrška navijača. Cilj novog rukovodstva kluba je da prezentuje dobru igru koja će donijeti uspjehe“, rekao je Karlos.

Podsjetivši da je u toku period transfera, Karlos je kazao da neće žuriti sa novim transferima, jer prvo želi dobro upoznati igrače kojima raspolaže.

„Pravimo nove temelje kluba i u saradnji sa predsjedništvom vjerovatno ćemo dovesti i neke igrače koji će doprinijeti našim rezultatima, ali ne želimo donositi ishitrene poteze“, zaključio je Karlos.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније