Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 10. 2016. 23:07 >> 22:44

PRED MEČ S NAPOLIJEM

Alegri stao u odbranu Iguaina

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, uoči subotnjeg derbija sa Napolijem, kazao je da njegov najskuplji igrač Gonzalo Iguain ne mora u svakoj utakmici da postigne gol. Iguain je u redove “stare dame“ za 90 miliona eura stigao upravo iz Napolija.

Pred subotnju utakmicu Iguain je pod pritiskom italijanske javnosti, jer nije dao gol u prethodna četiri meča. Stoga je Alegri odlučio da stane u njegovu odbranu.

"Iguain je već postigao sedam golova ove sezone, a Juventus ima i druge igrače koji postižu golove. Veoma sam zadovoljan s onim što on prikazuje, čak i bez lopte. Nije nam toliko važno da Iguain postiže gol na svakoj utakmici. Nama je važno da odemo do kraja u svakom takmičenju u kojem igramo", kazao je Alegri za italijanske medije.

Mnogi su u Italiji derbi između Juventusa i Napolija nazvali najvažnijom utakmicom dosadašnjeg dijela sezone za aktuelnog šampiona Italije. Međutim, Alegri se s tim ne slaže.

"Igraćemo utakmicu 11. kola, tako da ona neće biti presudna u borbi za titulu. Prvi međusobni duel nikada nije bio odlučujući, mnogo je važniji naš susret u drugom dijelu sezone. Naravno, u subotu je važna utakmica za nas, ali ne toliko koliko ona koja nas čeka u srijedu protiv Olympik Liona u kojoj možemo obezbijediti plasman u osminu finala Lige šampiona“, naglasio je Alegri.

Juventus poslije deset kola Serije A zauzima lidersku poziciju sa 24 boda, dok je Napoli treći sa četiri boda manje. Derbi 11. kola Između Juventusa i Napolija igraće se u Torinu, u subotu od 20.45 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније