Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 06. 2013. 15:03   >>  15:03

DOGOVORENA SARADNJA

Prosinečki preuzima Bešiktaš

Robert Prosinečki prihvatio je ponudu Bešiktaša, pa će od ljeta sjesti na klupu jednog od najvećih turskih klubova, objavio je turski portal Fanatik.

Kako javlja portal, Prosinečki sve već dogovorio sa prvim čovekom kluba Fikretom Ormanom.  Bivši trener Crvene Zvezde prošle sezone uspješno je vodio ekipu Kajzerija, nakon čega je dobio ponudu grčkog PAOK-a.

"Prosinečki se povjerio prijateljima da je prije odlaska na odmor dodogovrio sve sa Bešiktašem. Izuzetno je zainteresovan da učestvuje u projektu stvaranja velikog tima", prenio je portal riječi izvora bliskog dešavanjima u istanbulskom klubu.

Bešiktaš će u narednoj sezoni, po ko zna koji put, pokušati da prekine dominaciju Fenera i Galatasaraja. U tom cilju, ekipa se već pojačala kapitenom Lila Mavubom, piše se i o dolasku Andreja Aršavina, a prilično izvjestan je i dolazak Duška Tošića iz Genčlerbirligija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније