Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

08. 11. 2016. 19:09 >> 18:47
1

"NIJESMO FAVORITI"

Bećiraj: Biće teško kao u Danskoj

Fudbalska reprezentacija Crne Gore nije favorit protiv Jermenije, a ta utakmica biće teška kao i ona protiv Danske, kazao je napadač "hrabrih sokola" Fatos Bećiraj.

Bećiraj je kazao da crnogorski fudbaleri u Jerevanu moraju biti pametni.

"Ne smijemo da pomislimo da idemo u Jermeniju nadmeno, kao favoriti. Nijesmo favoriti, jer u našoj grupi nema favorita. Svaka je utakmica je teška i priča za sebe, a ova će biti teška kao ona u Danskoj, ako ne i teža", kazao je Bećiraj.

Strijelac pobjedonosnog gola u Kopenhagenu kazao je da bi pobjeda u Jermeniji mnogo značila.

"Mnogo bi nam značila pobjeda, ali ni tada ništa ne bi bilo gotovo. Ako treba da kalkulišemo, kalkulisaćemo u posljednja tri, a ne nakon prva tri kola", rekao je Bećiraj.

On je naglasio da je Jermenija dobra ekipa, koja se dobro brani i izlazi u kontre.

"To se vidjelo protiv Poljske, nesrećno su izgubili, a imali šansu za pobjedu. Protiv Rumunije su ubjedljivo poraženi, ali to je specifična utakmica, jer su dobili crveni karton na početku. Taj rezultat uopšte nije mjerilo kvaliteta. Na nama je da budemo pravi, kao i do sada, pa ćemo vidjeti šta će nam takvo izdanje donijeti", rekao je Bećiraj.

Crna Gora je na startu kvalifikacija pobijedila Kazahstan 5:0 i Dansku 1:0, dok je sa Rumunijom igrala neriješeno 1:1. Jermenija je bez bodova, a doživjela je poraze od Danske 1:0, Rumunije 5:0 i Poljske 2:1.

Duel Crne Gore i Jermenije na programu je 11. novembra u Jerevanu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније