Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

09. 11. 2016. 11:56 >> 11:34

TRKA ZA "ZLATNU LOPTU"

'Il Fenomeno': Ronaldo ispred Mesija

Legendarni brazilski fudbaler Luis Nazario Ronaldo da Lima, kaže da kod njega nema dileme kada je u pitanju izbor najboljeg fudbalera svijeta za ovu godinu. Jedan od najboljih napadača u istoriji, smatra da “Zlatna lopta“ treba pripasti Kristijanu Ronaldu, prije nego Lionelu Mesiju.

Napadač Real Madrida je favorit za osvajanje ovogodišnje “Zlatne lopte“, jer je postao šampion Evrope sa nacionalnim timom, ali i osvojio Ligu šampiona sa "kraljevskim klubom". Takođe, postigao je 51 gol na 48 mečeva u svim takmičenjima, uz 15 asistencija.

"Ako moram da biram, onda bi ove godine 'Zlatnu loptu' prije dodijelio Ronaldu zbog svega što je osvoji. Mnogi su Kristijana kritikovali zbog forme, ali ne mislim da je imao krizni period. Za Portugalca bi najbolje bilo da nastavi ovako, igra u Realu do kraja karijere i potom preuzme neku fukciju", kazao je brazilski Ronaldo za brazilske medije.

Kristijano je tri puta dobijao nagradu za najboljeg igrača planete, dva puta manje od Mesija, a novi pobjednik biće proglašen 9. januara naredne godine na svečanosti u Cirihu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније