Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 06. 2013. 13:42 >> 13:43

PROFESIONALAC

Kasiljas: Murinjo, ne zamjeram mu!

Kapiten i legenda Reala Iker Kasiljas rekao je da ništa ne zamjera sada već bivšem treneru Žoze Murinju, iako ga je sklonio sa gola nakon 13 godina.

 

 

Kasiljas, koji se nalazi na pripremama španske reprezentacije za Kup konfederacija, istakao je da Murinju želi sve najbolje na klupi Čelsija.

,,Murinju privatno ništa ne zamjeram. Dok je bio trener Reala donosio je odluke koje treba poštovati. Nažalost, nijesmo ostvarili zacrtane ciljeve i sada nema smisla govoriti o tome“, izjavio je Kasiljas.

Kasiljas je u januaru polomio prst, pa je kao zamjena angažovan Dijego Lopes iz Sevilje, koji je odlično branio i ostao prvi golman do kraja sezone.

Ta odluka dovela je Murinja u sukob sa više igrača, kao i navijačima kraljevskog kluba.

Ipak, selektor najbolje reprezentacije na svijetu Visente Del Boske nije imao dilemu da li da pozove Kasiljasa, koji je sa 143 utakmice rekorder u državnom timu Španije.

 

 


,,Hvala selektoru na povjerenju i nadam se da ću biti na nivou mojih saigrača, iako sam bez utakmice četiri mjeseca. Uvijek kada dođem u reprezentaciju osećam veliku radost i nadam se da ćemo u Brazilu osvojiti jedini trofej koji nam nedostaje“, zaključio je Kasiljas.

Kup konfederacija počinje 15. juna, a Španci će igrati u grupi B, zajedno sa selekcijama Urugvaja, Tahitija i Nigerije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније