Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 06. 2013. 15:41 >> 16:03

SKROMAN

Nejmar: Mnogo je 57 miliona za mene

Potpredsjednik katalonskog diva, Barselone, Žozep Bartomeu objavio je da je cijena za transfer brazilskog 21-godišnjeg napadača Nejmara iz Santosa u njegov klub na kraju iznosila 57 miliona eura.

 

 

„Ne vrijedim toliko“ rekao je Nejmar, koji se juče, 56 hiljada navijača, predstavio na Nou Kampu.

„Nikad se nijesam zamarao time da budem najbolji igrač svijeta. Najbolji fudbaler, Leo Mesi, je ovdje u Barseloni već godinama. Ja sam imao sreću da sam dobio priliku učiti od najboljih i tako nastavim da se usavršavam“,  rekao je Nejmar.

Još uvijek nije izabrao broj koji će nositi, jer su njegovi omiljeni 7 i 11 zauzeti.

Brazilac će se početi da igra za Barselonu tek nakon Kupa konfederacija, koji traje od 15. do 30. juna, na kom nastupa sa reprezentacijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније