Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

22. 11. 2016. 22:23 >> 22:02

RODŽERS PORUČIO

Izvukli smo pouke iz poraza od Barse

Trener fudbalera Seltika, Brendan Rodžers rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da oteža posao Barseloni u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona i dodao da je mnogo naučila iz poraza od 0:7 od španskog tima u prvoj fazi takmičenja.

"Moramo da nametnemo naš stil igre i da im otežamo posao što više možemo. Mi želimo pobjedu, ali znamo da će biti teško. Ne smijemo da se plašimo za rezultat, ako budemo igrali naš stil imaćemo priliku da ostvarimo rezultat", rekao je Rodžers, prenijeli su britanski mediji.

Fudbaleri Seltika igraju sjutra od 20.45 u Glazgovu protiv Barselone, utakmicu petog kola Grupe C u Ligi šampiona. Barselona je prva na tabeli sa devet bodova, a Seltik ima dva boda na posljednjem mjestu u grupi. Škotskom timu je potrebna pobjeda kako bi zadržao šanse da i na proljeće igra u Evropi.

Seltik je u prvoj fazi takmičenja izgubio od Barselone sa 0:7, a Rodžers je rekao da je njegova ekipa tada "previše poštovala" protivnika.

"Previše smo ih poštovali, a rezultat je bio veliko razočaranje. Naučili smo mnogo iz tog duela, kako da budemo hrabri, a igrači su pokazali da su izvukli pouke. Čeka nas teška utakmica protiv vrhunskog protivnika, ali nadam se da ćemo sada odigrati drugačije. Moramo da se borimo i uradimo sve da ih zaustavimo, ali to nije lako", rekao je bivši trener Liverpula.

On je dodao da je Barselona skup kvalitetnih igrača, ali i da će njegovoj ekipi biti potrebno malo sreće, pošto mora da iskoristi šanse kada joj se ukažu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније