Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

23. 11. 2016. 18:19 >> 17:57
2

SAVIĆEVIĆ SMATRA

Da smo pobijedili u Jerevanu, imali bi baraž

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević smatra da je u Jermeniji propuštena velika šansa da se obezbijedi baraž u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Doživjeli smo šok u Jermeniji, da smo pobijedili tu utakmicu imali bi baraž 100 odsto. Ovako smo se vratili korak unazad. Da smo osvojili makar taj bod, bio bi veliki jer bi sa tri gostovanja bi imali pet osvojenih bodova, što u principu nije loše. Ipak primili smo taj gol u 93. minutu, nijesmo iskoristili svoj šanse da zatvorimo meč, a poslije toliko utakmica ukoliko ne zatvorite utakmicu to se vraća, nama se vratilo.", kazao je Savićević u emisiji koju je radila HNTV televizija o fudbalskom saveza Crne Gore.

Savićević smatra da će Danci biti glavni konkurent za drugo mjesto...

"Imamo još realne šanse da se borimo za to drugo mjesto. Moramo biti realni, Poljska je napravila već veliki posao pobjedom u Rumuniji, pobjedom u Jermeniji i remijem u Kazahstanu i oni su favoriti u našoj grupi. Mi ostali, tu prenstveno mislim na Dance, ostalo je da se borimo za drugo mjesto. Ne bi trebalo da zaboravimo Rumuniju, ali su napravili već previše kikseva pa smo mi i Danci favoriti za drugo mjesto.", rekao je popularni Genije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније