Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio. I. P. ]

27. 11. 2016. 23:34 >> 23:12

PRODUŽIO UGOVOR

Riberi vjeran Bajernu do 2018.

Fudbaler Bajerna, Frank Riberi, produžio je ugovor sa minhenskim klubom do 30. juna 2018, prenijeli su njemački mediji.

Iako je francuskom fudbaleru ugovor isticao na kraju ove sezone, on je izrazio želju da u klubu ostane još godinu dana.

"Veoma sam srećan što mogu još godinu dana da igram u Bajernu. Ovaj grad i klub postali su moj dom u sportskom i u privatnom smislu. Radujem se lijepim trenucima sa našim navijačima. Želio bih da imam uspješnu ulogu u klubu još godinu i po dana", rekao je 33-godišnji fudbaler.
Riberi je iz Marseja prešao u Bajern 2007, a tokom devet godina provedenih u njemačkom klubu odigrao je 333 utakmice i postigao 108 golova.

Sa Bajernom je osvojio čak 18 trofeja, među kojima šest titula prvaka Njemačke i jednu Ligu šampiona. Njemački klub poslije odigranih osam kola u Bundesligi nalazi se na drugoj poziciji sa 27 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније