Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

29. 11. 2016. 20:46   >>  20:40

U KRITIČNOM STANJU

Golmanu Šapekoensea amputirane obje noge

Golman Šapekoensea Džekson Folman preživio je pad aviona koji je iz Bolivije letio ka u Medeljinu ali su mu, nažalost zbog teških povreda doktori amputirali obje noge i on se nalazi u kritičnom stanju.

Avion sa 72 putnika i devet članova posade srušio se u utorak ujutro na putu iz Bolivije ka aerodromu u Medeljinu, u Kolumbiji, i tom prilikom stradalo je 75 osoba.

"Znate da su šanse minimalne da preživite avionsku nesreću i moramo biti zahvalni Bogu na čudu da je naš sin i dalje živ. Istina je da su mu amputirane noge, ali još uvijek ne znamo njegovo stanje. Ovo je agonija za koju imam osjećaj da nikada neće proći", rekao je njegov otac Paul.

Šest osoba, od čega tri fudbalera, preživjelo je pad aviona bolivijske kompanije Lamija.

Ekipa Šapekoensea putovala je na finale Kopa Sudamerikana protiv Altetiko Nasionala u Kolumbiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније