Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2013. 15:20 >> 15:20

STIŽE BRAZILAC

Siti osigurao još jedno pojačanje

Nakon Hesusa Navasa iz Sevilje, u Mančester Siti stiže i Fernandinjo i Šahtjora. "Građani" privode kraju transfer i drugog pojačanja u tekućem prelaznom roku, jer , kako navode engleski mediji dva kluba su postigla kompromis oko visine obeštećenja.

Kluzula u Fernandinjovom ugovoru kaže da Brazilac može napustiti Šahtjor za 42 miliona fubti. Ipak, bogati Siti nudio je 27 miliona, a po svemu sudeći čelnici dva kluba naćiće se na sredini.

Čelnici Sitija primijetili su Fernandinja na utakmici grupne faze Lige šampiona između Šahjora i Čelsija.

Napadač je kasnije otvoreno kazao da bi htio da pređe u Englesku, čak je i sugerisao upravi kluba da spusti cijenu koju traže za njega, plašeći se da bi klauzula bila prepreka u realizaciji transfera.

"Kada sam potpisao za Šahtjor, direktor mi je kazao da je klauzula normalna stvar u svim ugovorima i da neće biti problema sa mojim odlaskom. Nijesam mislio na posljedice, moj san je ugrožen zbog previskoke cijene", rekao je tada Fernandinjo.

Ipak, čelnici "Rudara" vjerovatno neće praviti problem Brazilcu, tako da će se on pridružiti Sitiju u narednom periodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније