Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

01. 12. 2016. 18:56 >> 18:33

PRODUŽIO UGOVOR

Kejn u Totenhemu do 2022.

Engleski fudbaler Hari Kejn produžio je danas ugovor s Totenhemom do 2022. godine, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

 

"Svi znaju koliko volim ovaj tim i kakva osjećanja gajim prema klubu. Zaista sam presrećan. Potpisati novi ugovor s Totenhemom je poseban osjećaj. Imamo sjajan, mladi tim i klub se kreće u odličnom smjeru", rekao je Kejn.

Kejn je u prethodne dvije sezone bio jedan od najboljih fudbalera Totenhema. On je prošle sezone postigao 25 golova u Premijer ligi i tako postavio klupski rekord. Kejn je takođe imenovan u prošlosezonski tim Premijer lige, a pripala mu je i Zlatna kopačka za najboljeg strijelca.

Ovaj 23-godišnji napadač ponikao je Totenhemu za koji je odigrao 137 utakmica i postigao 70 golova.

Kejn je za reprezentaciju Engleske odigrao 17 utakmica i postigao pet golova, a na svom debiju prošle godine protiv Litvanije postigao je gol poslije samo 73 sekunde u igri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније