Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

01. 12. 2016. 20:24 >> 20:01

U POSLJEDNJEM KOLU

Atletiko Mineiro neće igrati protiv Šapekoensea

Fudbalski klub Atletiko Mineiro neće igrati protiv Šapekoensea u posljednjem kolu prvenstva Brazila, odlučeno je danas.

"Vjerujemo u sport. Poštujemo patnju. Nije trenutak zahtijevati od igrača da igraju ovu utakmicu", rekao je predsjednik Atletika Danijel Nepomuseno.

Čak 19 fudbalera Šapekoensea nastradalo je u padu aviona u Kolumbiji, kada je ekipa putovala za Medeljin, gdje je trebalo da igra finale Kopa Sudamerikana.

Nepomuseno je reagovao pošto je prinudni predsjednik Šapekoensea Marko Polo Del Nero kazao da je Fudbalski savez Brazila naredio da taj klub nastupi u posljednjem kolu, a tim sačini od omladinaca.

Fudbalski savez Brazila proglasio je sedmodnevnu žalost, a posljednje kolo prvenstva te države igraće se 11. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније