Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2013. 21:06   >>  21:07

PRIHVATIO USLOVE

Tevez blizu Juventusa

„Sport Mediaset" je večeras objavio informaciju da je argentinski internacionalac Karlos Tevez nakon dugih pregovora našao "zajednički jezik" sa čelnicima Juventusa.

Karlos Tevez je dogovorio sve lične uslove sa Juventusom i sada se samo čeka  na sporazum između dva kluba.

Argentinac je bio jedan od trojice napadača, koji su posljednjih nedjelja bili na meti "Stare Dame", a današnji izveštaji govore da je generalni direktor Juventusa Bepe Marota uspio da ubijedi Teveza da prihvati ponuđene uslove i pređe u Torino.

Tevez je u početku zahtijevao platu od 8 miliona eura po sezoni, ali taj problem je sada prevaziđen.

Marota će uskoro na put u Mančester kako bi sa "Građanima" završio sve oko transfera 29-godišnjeg Argentinca u torinski tim.

Tevezov ugovor sa Sitijem ističe narednog ljeta, a ukoliko zaista dođe do ovog transfera, a sva je prilika da hoće, najvjerovatnije će se završiti potjera za našim Jovetićem i napadačem Reala Gonzalom Iguainom, koji su pored argentinskog internacionlca bili kandidati za pojačanja u napadu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније