Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2013. 22:56 >> 22:56

PRIJATELJSKI MEČ

"Sokoli" lako protiv Egipta

Mlada reprezentacija Crne Gore savladala je odgovarajuću selekciju Egipta sa 3:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u španskom gradu Pinataru.

Naša selekcija je u svim elementima nadigrala protivnika koji je nedavno remizirao sa Rumunijom, jednim od rivala Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je povela u 17. minutu preko Đorđevića, kojem nije bilo teško da pretvori u gol odličnu asistenciju Zorića koji je prethodno sjajno iznio loptu na polovinu protivnika. Pet minuta kasnije "hrabri sokoli" su duplirali prednost - Kosović je odlično uposio Mugošu, golman Avad uspio da odbije loptu do Vukčevića koji je sa ivice šesnaesterca šalje u suprotan ugao protivničkog gola.

Vezista Budućnosti ugasio je sve nade protivnika da se mogu vratiti u meč kada je u 67. minutu nakon još jedne fantastične dubinske lopte koju je uputio Zorić. Egipćani su uspjeli da ublaže poraz tek u posljednjem regularnog toka kada je Ahmed Koka, poslije odličnog driblinga, lijevom nogom pogodio suprotan ugao gola rezervnog golmana Radovića.

"Prikazali smo odličnu igru protiv kvalitetnog protivnika, koji je prije dva dana igrao neriješeno sa selekcijom Rumunije, našim protivnikom u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Proradila je i realizacija napada koja nam je nedostajala u prethodnim mečevima. Kvalifikacije počinjemo u pravo vrijeme, a kada nam se pridruži i Bakić mislim da ne bi trebalo da bude problema na otvaranju protiv Farskih Ostrva", - bio je zadovoljan nakon utakmice naš selektor Dušan Vlaisavljević.

Meč sa Egiptom bio je posljednja proba mlade reprezentacije pred početak meča novog ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2015. godine igra u Češkoj. Naša reprezentacija će takmičenje početi kod kuće protiv Farskih Ostrva. Meč će biti odigran 11. juna na Gradskom stadionu pod Goricom sa početkom u 20.30 časova.

(sajt FSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније