Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Tanjug.rs ]

08. 12. 2016. 13:11 >> 12:48

NAKON NESREĆE

Fudbaler Šapekoensea počeo da hoda

Fudbaler Šapekoensea Alan Rušel, jedan od šest osoba koliko je preživjelo pad aviona, počeo je da hoda samo dvije nedjelje poslije tragedije kada je život izgubio 71 putnik.

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se Rušel kako hoda, uz malu pomoć ljekara, uprkos tome što je prilikom pada aviona zadobio nekoliko preloma kostiju.

On je rekao da njegov oporavak teče u dobrom smjeru i gestom podignutim palcem poručio da je sve u redu.

"Hvala svima na podršci, uskoro ću se vratiti u Brazil da nastavim oporavak", rekao je 27-godišnji fudbaler iz kolumbijske bolnice Rionegru.

Rušel je prvi spaseni putnik iz srušenog aviona kojim je brazilski tim letio u Medeljin na prvu utakmicu finala Kopa Sudamerikane protiv Atletiko Nasionala.

On je sa još dvojicom saigrača preživio nesreću, kao i jedan novinar i članica avionske posade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније