Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

09. 12. 2016. 11:49 >> 13:04

MARIO BALOTELI

"Moguće da jednom osvojim Zlatnu loptu"

Fudbaler Nice, Mario Baloteli rekao je da nije nemoguće da u bliskoj budućnosti osvoji Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta, ako ga zaobiđu povrede.

Baloteli se sinoć, poslije problema sa povredom lista, vratio na teren u pobjedi Nice protiv Krasnodara od 2:1 u Ligi Evropa.

Bivši fudbaler Intera, Milana, Mančester sitija i Liverpula je posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka prešao u Nicu i dobro je počeo sezonu, sa šest golova u šest prvenstvenih utakmica. Poslije 16 kola Nica je prva na tabeli sa tri boda više od Monaka i četiri od aktuelnog šampiona Pari Sen Žermena.

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo je najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, ispred Lionela Mesija iz Barselone, a Baloteli se nada da će i on jednog dana osvojiti to priznanje.

"Ronaldo i Mesi su u ovom trenutku najbolji i niko ih ne voli. Nevjerovatno. Ali, ako budem imao dobru godinu, bez povreda i potpuno koncentrisan, mislim da nije nemoguće da osvojim Zlatnu loptu. Ako jednog dana osvojim priznanje, mislim da će Ronaldo i Mesi i dalje biti najbolji, pošto su Zlatnu loptu osvajali četiri ili pet puta", rekao je Baloteli, prenio je Skaj.

On je dodao da se neće vraćati u neki od bivših klubova, posebno Inter i Liverpul.

"Oduvijek sam bio navijač Milana, čak i kada sam igrao za Inter. Nikad ne reci nikad, ali Inter je veoma komplikovan. Ako budem morao da se vraćam u Italiju, to će biti Milan. Ako se budem vraćao u Englesku, to sigurno neće biti u Liverpul, pošto sam tamo bio vrlo loš. Ekipa je dobra, navijači su sjajni, ali nikada se ne bih vratio u Liverpul", naveo je on.

"Prvo na koga pomislim u Engleskoj je Mančester siti, a drugi tim koji sam uvijek volio je Arsenal. To ne znači da ću igrati tamo, već da ih samo volim", dodao je italijanski napadač.

On je imao dobru sezonu u Francuskoj sve do povrede lista u novembru, zbog koje je pauzirao tri nedjelje, ali će biti spreman za derbi protiv Pari Sen Žermena u nedjelju uveče na Parku prinčeva.

"Postižem golove zato što igram. Prošle sezone nijesam igrao mnogo, pa zato i nijesam postizao golove. Bio sam i dugo povrijeđen. Kada se dobro osjećam onda igram i postižem golove. Imao sam povrede u prošlosti koje nijesu bile veliki problem, već je bio problem što su dolazile", rekao je Baloteli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније