Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Mina ]

09. 12. 2016. 23:26 >> 23:05

UEFA ODLUČILA

Utakmice Lige šampiona u dva termina

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da će od 2018. godine utakmice Lige šampiona igrati u terminima od 19.00 i 21.00. U saopštenju se navodi da će se dvije utakmice igrati od 19.00, a šest od 21.00, što će, kako ocjenjuje Uefa, ljubiteljima fudbala omogućiti da gledaju više mečeva.

Izvršni odbor Uefe na današnjoj sjednici u Nionu usvojio je ovu odluku, što znači da će se još samo naredne sezone utakmice Liga šampiona igrati od 20.45.

Uefa je takođe saopštila da će četiri lige sa najvećim koeficijentom uspješnosti, španska, engleska, njemačka i italijanska, od 2018. godine imati po četiri garantovana mjesta u Ligi šampiona.

Od 2018. godine samo dvije ekipe koje nijesu šampioni svojih država će uzeti učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Šampioni država koji su izgubili u ranoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona imaće drugu šansu, tako što će direktno biti preusmjereni u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Uefa je takođe saopštila da će nagradni fond Lige Evropa biti povećan za 50 miliona eura, tako što će novac biti preusmjeren iz Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније