Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 06. 2013. 13:29 >> 13:34

OSVRT LEGENDE

Pele: Murinju će biti potrebna sreća

Fudbalska legenda Pele, osvrnuo se na povratak Murinja u Čelsi i kazao da će mu trebati doza sreće, kako bi ponovio uspjeh iz svog prvog mandata.

Pele je istakao da je Murinjov povratak dobar za Čelsi, ali i da će mu trebati malo sreće.

„Poznajem Murinja i smatram da je njegov dolazak dobar za Čelsi. On je iskren i veoma talentovan trener. Ipak, fudbal je pun iznenađenja. Biće mu potrebna doza sreće, jer u fudbalu stvari nekada ne idu onako kako ste ih zamislili“, izjavio je Pele.

Pele je dodao da je razočaran zbog Nejmarovog odlaska iz Santosa, ali kaže da je ponosan što je prešao u Barselonu.

"On je jedan od najboljih igrača u Brazilu. Veoma je talentovan i nadam se da će imati sreće u Barseloni. Ne sviđa mi se što je otišao, jer je igrao u mom Santosu. Izgubili smo dobrog igrača. Ipak, on zaslužuje šansu da igra u najboljim timovima svijeta ", rekao je Pele.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније