Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 06. 2013. 18:35   >>  18:35

VELIKA ŽELJA

Đukić: Probudiću uspavanog džina

Miroslav Đukić je na predstavljanju za novog trenera Valensije obećao da će taj fudbalski klub vratiti "tamo gdje pripada, u evropski vrh".

"Veoma sam uzbuđen zbog ovog projekta. Moraćemo da radimo svi zajedno na njemu, navijači, mediji, uprava i (najveći dioničar), Fondacija VCF. A ako budemo radili zajedno, ostvarićemo sve svoje ciljeve", rekao je srpski stručnjak.

Nakon što se rastao sa Valjadolidom, Đukić je potpisao dvogodišnj ugovor sa Valensijom.

 "To je i bio moj san, da jednog dana budem trener baš Valensije. Ovo je moj klub i iako u njega stupam sa velikim željama, svjestan sam i velike odgovornosti. Za mene je ovo prilika da uradim velike stvari. Valensija je uspavani džin, a ja ću ga probuditi. Za mene je ovaj tim - moja kuća, jer sam dugo u njemu igrao i živio. Hoću da vratim Valensiju u evropski vrh, gdje i pripada. I od prvog radnog dana, daću sve od sebe da to i ostvarimo", poručio je Miroslav Đukić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније