Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 06. 2013. 20:05   >>  20:06

KRAJ SAPUNICE

Fernandinjo u Sitiju

Vezni igrač Šahtjora Fernandinjo potpisao je danas ugovor sa „Građanima“. Brazilac je prošao ljekarske preglede i dogovor o njegovom prelasku iz Šahtjora je postignut, objavljeno je na sajtu Sitija.

"Ovo je promjena, izazov i šansa koju sam čekao dugo vremena. Igranje u Premijer ligi za Mančester siti je kao san", rekao je Fernandinjo, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 25.

On je za klupski sajt rekao da je njegov cilj osvajanje svih titula.

"Moje ambicije su osvajanje svih titula. Igranje za veliki tim u velikoj ligi me čini veoma srećim. Nadam se da ću biti u stanju da klubu vratim ono što su oni za mene učinili. Znam da ću se suočiti sa izazovima, ali sam spreman za njih. Znam mnogo o Sitiju i čim su pokazali interesovanje za mene, učio sam još više", rekao je on.

Na zvaničnom sajtu Sitija nijesu objavljeni finansijski detalji ugovora, ali britanski mediji navode da je Fernandinjo sa klubom sa "Itihada" potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan oko 30 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније