Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Sport klub ]

26. 12. 2016. 09:13 >> 08:50
2

TRAŽI POJAČANJA

Božović ostaje u Zvezdi

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović i u nastavku sezone će sjedeti na klupi aktuelnog šampiona Srbije, saznaje "Sportski žurnal".

 

Crnogorski stručnjak se proteklih dana nije oglašavao, ali prema posljednjim informacijama neme dileme da Božović ostaje u klubu iz Ljutice Bogdana i da će predvoditi ekipu u nastojanjima da odbrani titulu.

Nije tajna da je Božović nezadovoljan načinom funkcionisanja kluba, pogotovo jer se igračima ne uplaćuje redovno novac.

"Svjestan da je za uspjeh u novom evro izletu potrebno daleko više ulaganja, u jednom trenutku je riješio da završi misiju u najtrofejnijem srpskom klubu. Poslije ubjeđivanja i dodatnog vremena za razmišljanje, rešio je da izađe u susret klubu i ne dovede ga u problem da traži novo rješenje na klupi", piše "Žurnal".

Božović ima ugovor sa crveno-bijelima do juna 2018, a da li će klub sa "Marakane" sa njim ući u evropske kvalifikacije sljedećeg ljeta u velikoj mjeri će zavisiti i od poteza u januarskom prelaznom roku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније