Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 01. 2017. 20:39 >> 20:13

POBJEDA VEST HEMA

Čelsi siguran, Arsenal lako sa Svonsijem

Fudbaleri Čelsija i Arsenala bili su ubjedljivi u 21. kolu Premijer lige - "plavci" su savladali Lester 3:0, dok su "tobdžije" pobijedile Svonsi 4:0.

Čelsi je očitao lekciju Lesteru na "King Paueru".

"Plavci" su pokazali da mogu da pobjeđuju i bez najboljeg strijelca Dijega Koste i ujedno se iskupili za poraz od Totenhema u prošlom kolu.

Čovjek odluke bio je bio je Markos Alsonso koji je postigao dva gola (prvo nakon asistencije Azara, a potim je bio preciza sa ivice šesanesterca), da bi tačku na "i" stavio Pedro, nakon sjajne kombinacije sa Vilijanom.

Čelsi ima sedam bodova više od drugoplasiramog Totenhema i po osam od Arsenala i Liverpula, s tim što "redsi" imaju meč manje.

Arsenal je protutnjao kroz Vels, golove su postigli Olivije Žiru i Aleksis Sančez, uz dva autogola - sopstvenu mrežu zatresli su Džek Kork i Kajl Noton.

Vest Hem je u drugom dijelu slomio otpor Kristal Palasa. Feguli je u 68. minutu doveo "čekićare" u vođstvo, Endi Kerol je u 79. duplirao prednost, da bi konačan rezultat postavio Manuel Lansini četiri minuta prije kraja.

Hal je nakon preokreta pobijedio Bornmut kod kuće 3:1. Gosti su poveli preko Džuniora Stanislasa iz penala, a preokret je režirao Abel Ernandes golovoma u 32. i 50. Konačan rezultat u 62. je autogolom postavio Tajron Mings.

Stouk je odnio bodove iz Sanderlenda 3:1, uz dva gola Marka Arnautovića, a upisao se i Krauč. Jedini pogodak za Sanderlend postigao je Džermejn Defo.

Barnli je golom rezerviste Džoija Bartona u 78. minutu pobijedio Sautempton, dok su Votford i Midlsbro igrali bez golova.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније