Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

15. 01. 2017. 19:08 >> 18:46

ČELSI NA PLUS 7

Liverpul ispustio pobjedu na "Old Trafordu"

Fudbaleri Mančester Junajted i Liverpula odigrali su neriješeno na "Old Trafordu" 1:1, u derbiju 21. kola Premijer lige. "Redsi" su sada na diobi drugog mjesta sa Totenhemom (45 bodova) i imaju sedam bodova manje od lidera Čelsija. Na drugoj strani, Junajted je na petom mjestu sa tri boda manje od tima Jirgena Klopa.

Prvo uzbuđenje na "Old Trafordu" viđeno je u 18. minutu. Mhitarijan je uposlio Pogbu, ali je Francuz iz izegedne pozicije šutirao pored gola.

Kazna je uslijedila u 26. minutu. Pogba je igrao rukom u šesnaestercu, a siguran sa bijele tačke bio je Džejms Milner.

Do odmora su Ibrahimović i Mhitarijan imali dobre šanse, ali se rezultat nije mijenjao.

Liverpul je odolijevao sve do 84. minuta. Prvo je Felaini nakon centaršuta Runija pogodio stativu, da bi u nastavku akcije Valensija sjajno zavrnuo sa desne strane a Ibrahimović zakucao loptu pod prečku.

Posljednju šansu na meču imali su "redsi", ali je Vajnaldum u nadoknadi traljavo šutirao i De Hea je odbranio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније