Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 06. 2013. 21:36   >>  21:36

POSEBAN GOVOR

Van Persi: Fergi me zapanjio

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi rekao je da ga je zapanjila odluka ser Aleksa Fergusona da završi trenersku karijeru.

Legendarni Škot je odlučio da se poslije 27 godina provedenih na “Old Trafordu” penzioniše.

“Ser Aleks je ušao u svlačionicu i prva stvar koju je rekao je bila da odlazi u penziju. Morao sam da zadržim dah i odmahnuo sam glavom. Među igračima je zavladala mukla tišina”, naveo je Van Persi.

Holanđanin je u Mančester stigao prošlog ljeta na insistiranje Fergusona. Van Persi je kazao da je Škot nakon objave penzionisanja dugo razgovarao sa igračima.

“Bio je to poseban govor i osejćam se veoma privilegovanim što sam prisustvovao tome. To je bio istorijski trenutak u fudbalu, iako nisam bio srećan zbog onoga što je rekao”, zaključio je Van Persi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније