Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 01. 2017. 23:36 >> 23:12

DRUGI U 3 DANA

Novi poraz Reala, od Selte

Najveći klub na svijetu, madridski Real, doživio je drugi poraz u prethodna tri dana, nakon rekordne serije od 40 utakmica bez poraza.

Poslije Sevilje u prvenstvu, bolji od Madriđana, u četvrtfinalu Kupa Španije, bili su fudbaleri Selte, koji su na “Santjago Bernabeu” slavili 2:1.

Ekipa iz Viga je prekinula seriju Reala od 22 pobjede kod kuće u svim takmičenjima, a nanijeli su Zidanovom timu i prvi poraz na svom stadionu u Kupu poslije pet godina.

Nakon 45 minuta zatišja, prava bura uslijedila je u nastavku. Iznenađenje je najavio Jago Aspas u 64. minutu, ali je već u 69. Marselo izjednačio i činilo se da će Real po već poznatom scenariju doći do pobjede iz preokreta.

Ipak, 20 minuta prije kraja, Lukas Vaskez napravio je početničku grešku, koju je kaznio Džoni Kastro i utišao “Bernabeu”.

U finišu je veliku šansu da donese bolji rezultat za Real pred revanš propustio Karim Benzema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније