Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 06. 2013. 10:13 >> 10:36

RAZLOG - JUVENTUS?

Uprava bi da kazni Jovetića

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić otkrio je da je njegovo vrijeme u Fiorentini prošlo, ali ono što je razljutilo navijače i upravu kluba je izjava da je najbliži selidbi u Juventus, koji je najomraženiji rival "ljubičastih".

Predsjednik Fiorentine Dela Vale prošlog ljeta je izdejstvovao da Jovetić ostane još godinu dana. Taj rok je prošao, iako to očigledno niko u Fiorentini ne želi da shvati.

U toku jučerašnjeg dana italijanska javnost je brujala o intervjuu koji je Crnogorac dao 'Gazeti delo Sport' u kome je priznao da se bliži rastanak sa 'ljubičastima' i selidba u Juventus. Pozdravio se Jovetić zvanično sa navijačima svog kluba, istakao da prelazak u Torino ne doživljava kao izdaju.

Ipak, uprava kluba je njegove izjave doživjela kao nož u leđa, tako da su najavili da će kazniti crnogorskog napadača.

"Intervju sa Jovetićem nije autorizovan od strane kluba, tako da Jovetića očekuje kazna", rekao je Dela Vale koji je oštro reagovao i na pitanje samog transfera.

"Njegova cijena je 30 miliona i toliko će i ostati. Razgovore o prodaji Jovetića vodi klub, a ne fudbaler, niti njegov menadžer", rekao je on.

 

Dela Vale je ljut i na "Gazetu" koja je čitav intervju sa igračem usmjerila na Juventusovu 'vodenicu'.

"Jovetić je naš igrač, ako je neko spreman da plati traženu sumu, razgovaraćemo. u suprotnom, Jovetić ostaje u Fiorentini do 2016.", zaključio je Dela Vale.

Italijanska javnost od jutros priča da je Jovetić postigao autogol. Ipak, teško je vjerovati da bi "Ljubičasti" mogli da zadrže nezadovoljnog igrača.

Na konstataciju da je cijena previsoka, oni odgovaraju da, ako je tako, neka Jovetić smanji svoja primanja u klubu, što je još jedna otrovna strelica prema igraču koji ih je zadužio.

U svakom slučaju, biće ovo transfer priča ljeta, Jo-Jo hoće samo u Juve, Fiorentina bi da ga proda u Englesku, očekuje da se jave Čelsi i Murinjo.

(Sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније