Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 01. 2017. 19:09 >> 18:45

SEVILJA NAJZANIMLJIVIJA

Sampaoli: Odbio sam Čelsi

Argentinski trener Horhe Sampaoli rekao je danas da je odbio ponudu Čelsija prije nego što je ljetos preuzeo Sevilju.

"Mnogo klubova je bilo zainteresovano za mene, bio sam u pregovorima sa Čelsijem, ali mi je ponuda Sevilje bila najzanimljivija i uzbudljiva", rekao je Sampaoli španskim medijima.

Sampaoli je bio selektor reprezentacije Čilea, sa kojom je osvojio Kup Amerike, a trener Sevilje postao je ljetos pošto je Unaj Emeri napustio klub i prešao u Pari Sen Žermen.

"Sevilja je nevjerovatan grad, pun strasti prema fudbalu", kazao je Sampaoli, koji je navodno imao ponudu i da preuzme reprezentaciju Argentine, ali tek pošto je postao trener španskog kluba.

Sevilja je tri puta uzastopno osvajala Ligu Evropa. Emeri je poslije tih trofeja otišao u Pariz, a ekipu je preuzeo Sampaoli, koji je nastavio da niže odlične rezultate.

Klub iz Andaluzije ove sezone igra odlično u Primeri, pošto poslije 19 kola zauzima drugo mjesto na tabeli španskog prvenstva sa bodom manje i utakmicom manje od Real Madrida.

Sampaoli je najavio borbu za titulu u Primeri.

"Borićemo se za titulu sa onim što imamo. Prvobitno sam želio da budemo u prvih pet-šest klubova, ali da se igrači bore za što veću poziciju", rekao je Sampaoli.

Sevilja, takođe, dobro igra i u Ligi šampiona, gdje je bez problema prošla grupu i u osmini finala će se sastati sa šampionom Engleske Lesterom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније