Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

25. 01. 2017. 22:33   >>  22:09

KUP AFRIČKIH NACIJA

Egipat u četvrtfinalu, heroj Salah

Fudbaleri Egipta priključili su se Gani u četvrtfinalu Kupa afričkih nacija u Gabonu, pošto su večeras u međusobnom okršaju slavili sa 1:0.

Egipat je tako završio takmičenje na prvom mjestu Grupe D sa sedam bodova, jednim više od Gane. U drugom večerašnjem meču, Mali i Uganda odigrali su 1:1.

Egipat je slavio golom Mohameda Salaha iz slobodnog udarca u 11. minutu. Napadač Rome je sa oko 18 metara šutnuo snažno i zabio loptu pod prečku po sredini gola. Gana je imala svoje šanse u drugom poluvremenu, ali se rezultat nije mijenjao.

Mali je imao samo teorijske šanse da pobijedi, ali je Uganda prva povela, kada je Faruk Mija sa ivice šesnaesterca postigao gol u 70. minutu. To je bio prvi pogodak Ugande na šampionatu.

Mali je izjednačio samo tri minuta kasnije iz slobodnog udarca koji je izveo Iv Bisuma.

Poznati su i svi parovi četvrtfinala.

U subotu, 28. januara igraju se: Burkina Faso -Tunis i Senegal Kamerun, a u nedelju 29. januara na programu su mečevi: Kongo - Gana i Egipat - Maroko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније