Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

02. 02. 2017. 12:09 >> 21:55

GARDIJAN PIŠE

Grizman se dogovorio s Junajtedom

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman dogovorio se o uslovima transfera sa upravom Mančester Junajteda, prenio je danas Gardijan.

 

Kako se navodi, Mančester Junajted će platiti najmanje 100 miliona eura za 25-godišnjeg napadača, pošto je otkupna kluzula u njegovom ugovoru 100 miliona. Grizman bi na Old Traford trebalo da pređe po završetku sezone.

Gardijan je naveo i da klubovi još nisu postigli dogovor o transferu.

Grizman je ove sezone postigao 14 golova u 39 utakmica za Atletiko, a bio je jedan od najboljih igrača reprezentacije Francuske, koja se plasirala u finale Evropskog prvenstva prošlog ljeta.

Francuska je u finalu izgubila od Portugala sa 0:1, a Grizman je bio najbolji strelac turnira sa šest golova.

Grizmanov ugovor sa Atletikom ističe 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније