Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2017. 23:13 >> 22:53

EMOTIVNA PORUKA

Teri: Lampard najbolji u istoriji Čelsija

Kapiten Čelsija Džon Teri odao je emotivnu počast Frenku Lampardu, koji je u četvrtak završio igračku karijeru, i nazvao ga je najboljim igračem u istoriji kluba.

Lampard je svih svojih 13 sezona u Čelsiju proveo sa Terijem.

"Najveći igrač u istoriji našeg velikog kluba. Nikada neću zaboraviti sjajne uspomene koje imam sa njim, i osvajanje trofeja iz sezone u sezonu. Osvojio si sve i treba da budeš izuzetno ponosan. Bilo mi je zadovoljstvo i počastvovan sam što smo zajedno iskusili sve te sjajne trenutke", napisao je Teri na Instagramu.

Teri je vrlo pohvalno govorio i o Lampardovom karakteru.

"Džentlmen na terenu i van njega, vođa u svlačionici. Kada bih birao jednu osobu da bude pored mene u rovovima, to bi bio ti. Ti si vrhunski otac svojim dvijema divnim djevojčicama. Ponosan sam što mogu da kažem da si mi ortak. Srećno u budućnosti. Čime god da odlučiš da se baviš u budućnosti, biće to veliki uspjeh. Volim te, Lempsi", napisao je Teri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније