Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 06. 2013. 14:09 >> 14:12
2

PORUKA NAVIJAČA

Vulgarni pozdrav za Jovetića

Izjava Stevana Jovetića da je došlo vrijeme da napusti Fiorentinu i da je najbliži prelasku u Juventus razljutila je navijače "ljubičastih". Jutros je na "Artemiju Frankiju" osvanula poruka upućena crnogorskom napadaču.

"Firenca grad umjetnosti, boli nas d... ko ide i ko će doći" (Firenze città d'arte, si va n culo a chi viene e a chi parte. Bona Stevan!), pisalo je na transparentu koji su navijači okačili na stadionu.

Na kraju poruke, Stevanu je upućen pomalo vulgaran pozrdav.

Jovetićev intervju za 'Gazetta delo Sport', u kome je priznao da se bliži rastanak sa 'ljubičastima' i selidba u Juventus, razljutio je i upravu kluba koja mu je zaprijetila kaznom.

Predsjednik Fiorentine Dela Vale doživio je Jovetićeve riječi kao nož u leđa i odbija da spusti cijenu od 30 miliona eura.

Na konstataciju da je cijena previsoka, on odgovara da, ako je tako, neka Jovetić smanji svoja primanja u klubu, što je još jedna otrovna strelica prema igraču koji ih je zadužio.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније