Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

15. 02. 2017. 20:22 >> 19:56

NEDOLIČNO PONAŠANJE

Bilić i Jurčević kažnjeni sa po 8.000 funti

Trener fudbalera Vest Hema Slaven Bilić i njegov pomoćnik Nikola Jurčević kažnjeni su danas sa po 8.000 funti zbog nedoličnog ponašanja na utakmici protiv Vest Bromvič Albiona, saopštio je Fudbalski savez Engleske.

Vest Hem i Vest Brom su u subotu odigrali neriješeno 2:2. Vest Brom je do izjednačenja i boda stigao u sudijskoj nadoknadi vremena što je iznerviralo hrvatskog stučnjaka koji je zgrabio mikrofon koji stoji pored terena i bacio ga. Sudija Majkl Oliver ga je nakon toga poslao na tribine.

Nikola Jurčević je isključenje na tom meču zaradio još u 19. minutu jer je napustio trenerski prostor.

I Bilić i Jurčević su danas prihvatili optužbe Fudbalskog saveza Engleske i standardne kazne kako bi izbjegli eventualnu težu kaznu.

Obojica trenera će biti na klupi Vest Hema na gostovanju Votfordu 25. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније