Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

16. 02. 2017. 18:15 >> 17:49

FRANCUZ OPREZAN

Zidan: Nijesmo obezbijedili plasman u četvrtfinale

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da pobjeda od 3:1 protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije dovoljna za prolaz među osam najboljih.

Real je sinoć na svom terenu pobijedio Napoli sa 3:1, golovima Karima Benzeme, Tonija Krosa i Kasemira. Gol za Napoli i to vodeći, postigao je Lorenco Insinje.

"Gol Napolija? Takav je fudbal, možete od početka igrate dobro, a da protivnik ipak postigne gol. Ali, izjednačil smo i vratili se u igru. Rezultat je zaslužen, ali to nije dovoljno za četvrtfinale. Rezultat je dobar, ali nam ne obezbjeđuje četvrtfinale", rekao je Zidan, prenijeli su španski mediji.

Zidan je naveo i da je zadovoljan igrom Hamesa Rodrigesa, kao i Benzeme.

"Hames je naš igrač i zato sam ga uveo, vrlo dobro je odigrao. Benzema je pokazao karakter u odlučujućim trenucima, postigao je gol, ali volio bih da je postigao još neki, pošto je imao prilike", naveo je bivši francuski reprezentativac.

Zidan je dodao da je Serhio Ramos dobio udarac još na početku utakmice, ali da ga je izveo pošto je imao žuti karton.

Revanš utakmica igraće se u Napulju 7. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније