Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2013. 13:52 >> 13:53

"BOMBA" MONAKA

Daju 100 miliona eura za Ronalda

Fudbalska javnost već uveliko priča o ogromnom novcu koji je Monako potrošio na pojačanja, a milijarder Dmitrij Ribolovljev sprema još jednu transfer "bombu". Kneževi će ponuditi Realu 100 miliona eura za Kristijana Ronalda što bi bio novi rekord fudbalskih transfera.

Monako je već potrošio 100 miliona na nove igrače, a ta cifra bi mogla biti duplirana ako se dogovore sa upravom Madriđana.

Kako saznaje "Independent", klub iz kneževine u kontaktu je sa Žorge Mendešom, agentom Ronalda, kojem su spremni da daju godišnju platu od 20 miliona eura.

Ono što dozvoljava Ribolovljevu da troši ogromne sume novca je, uz naravno bogatstvo i činjenica da nema poreza, pa su ove sume prihvatljive za "Kneževe" odnosno njihovog vlasnika. Portugalac bi inkasirao novac bez poreza, pošto bi naravno bio prijavljen u Monaku, a klub računa na to da Real neće imati drugo rešenje, ako Ronaldo odbije da potpiše novi ugovor.

On ima ugovor sa Realom do 2015, a ako sada ne potpiše novi može se desiti da narednog ljeta ode iz Madrida uz mnogo manje obeštećenje. Monako se nada da bi Mendeš mogao da prevagne kada se bude odlučivalo o trasferu, a na ruku im ide to što im je Mendeš već doveo Mutinja i Rodrigeza za 60 miliona iz Porta, Karvalja, kao slobodnog igrača, a agent vodi brigu i o Falkau.

Ronaldo je, navodno, nezadovoljan u Realu, jer smatra da zaslužuje povišicu i veću platu od Lea Mesija. Proveo je četiri sezone u Real Madridu u koji je stigao iz Mančester junajteda za 80 miliona funti, što je trenutni rekord kada su tranferi u pitanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније