Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2013. 14:55   >>  14:55

NOVI UGOVOR

Di Natale vjeran Udinezeu

Antonio Di Natale blizu je potpisivanja novog ugovora sa Udinezeom, prenose italijanski mediji.

Nedavno se spekulisalo da bi golgeter Udinezea mogao da pređe u Juventus, ali je napadač izjavio da je odbio ponudu šampiona Italije kako bi učestvovao u stvaranju istorije Udinezea.

Bilo je priče da će najbolji strijelac tima sa "Frijulija" završiti karijeru, ali sada je dogovorio saradnju do 2015. godine. Trenutni ugovor mu važi još godinu dana.

Udinezeov trener Đino Poco i Di Natalijev agent Bruno Karpeđani sastali su se prošle nedjelje, kada su i došli do dogovora.

Iskusni napadač, iako ima 35 godina, imaće veću platu, umjesto 1,3 miliona po sezoni novim ugovorom mu je garantovano 1.7 miliona. Takođe, imaće i bonuse koji mu mogu obezbijediti dodatnih 300 hiljada eura.

Di Natale je iz Empolija 2004. došao u Udineze, za koji je odigrao 345 utakmica i postigao 185 golova. Za italijansku reprezentaciju nastupao je na 42 utakmice, upisavši se u strijelce 11 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније