Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2017. 18:45 >> 18:20

DOBILI I INTER, NAPOLI

"Fenjeraš" peticom "častio" Đenovu

Fudbaleri Peskare pobijedili su na svom terenu Đenovu sa 5:0, u 25. kolu Serije A, i tako došli do svog tek drugog trijumfa u sezoni.

Peskara je posljednju pobjedu zabilježila još u avgustu, u drugom kolu a u 22 meča nakon toga pretrpjela je 17 poraza. "Fenjeraš" Serije A, vodio je 3:0 na poluvremenu, nakon autogola Lukasa Orbana i pogodaka Đanluke Kaprarija i Ahmada Benalija.

U drugom poluvremenu Kaprani je dao još jedan gol, a tačku na meč stavio je Alberto Čeri tri minuta prije kraja.

Peskara je ostala posljednja na tabeli i sada ima 12 bodova, jedan manje od Krotonea i dva manje od Palerma, ali i deset manje od Empolija, prvog tima van opasne zone.

Napoli je pobijedio u gostima Kjevo sa 3:1 i tako izbio na drugo mjesto, sa bodom više od Rome, koja kasnije igra protiv Torina.

Inter je ranije u toku dana savladao Bolonju 1:0, a pobjedu je ostvario i Sasuolo, koji je u gostima savladao Udineze 2:1. Sampdorija i Kaljari odigrali su 1:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније