Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

21. 02. 2017. 18:16 >> 17:50

SPORTSKI DIREKTOR ATLETIKA

Simeone ostaje i naredne sezone

Hoze Luis Perez Kaminero, sportski direktor Atletiko Madrida, potvrdio je za njemačke medije da će Dijego Simeone ostati na klupi “jorgandžija“ i naredne sezone, čime je prekinuo spekulacije o odlasku argentinskog trenera.

Atletiko večeras u Njemačkoj, tačnije u Leverkusenu igra prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajera. Njemački novinari iskoristili su priliku i od kaminera pokušali da saznaju kakva je situacija sa Simeoneom.

“Simeone ima ugovor sa Atletiko Madridom do ljeta 2018. godine, on i njegovi saradnici uvjeravaju nas da su sretni i da će ostati s nama. Simeone je 100 posto fokusiran na Atletiko i nemamo čega da se bojimo“, kazao je Kaminero.

Popularni Čolo je trener koji je najduže na klupi jednog kluba u španskoj La Ligi, a stigao je u decembru 2011. godine. Od tada je osvojio po jedan trofej u La Ligi, Kupu kralja, Superkupu Španije, Ligi Evrope i Superkupu Evrope, a dva puta je stigao do finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније