Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.Višnjić

22. 02. 2017. 09:19   >>  08:55 1

PROTIV LESTERA

Jovetin povratak na najveću scenu

Fudbaleri Sevilje dočekaće Lester dok će Juventus gostovati Portu u posljednjim mečevima prve faze osmine finala Lige šampiona.

 

Sevilja je favorit u duelu protiv šampiona Engleske, koji je u očajnoj formi u ligi, a za vikend su ispali iz FA kupa od trećeligaša Milvola.

Zanimljivo da Španci nikada nijesu stigli do četvrfinala najjačeg evropskog takmičenja, dok Englezi nijesu nikada dočekali proljeće u Evropi.

Stevan Jovetić je potvrdio odličnu formu za vikend, asistencijama za oba gola protiv Eibara, pa se očekuje da večeras počne meč.

Trener Sevilje Horhe Sampaoli kazao je da večerašnji duel za njega poseban, jer njegov tim ima priliku da bude među osam najboljih na svijetu.

“Uprkos problemima koje Lester ima u ligi, znam da moramo biti maksimalni protiv njih. Ne zaboravite da su lako prošli grupnu fazu LŠ”, kazao je Sampaoli.

Njegov kolega, Klaudio Ranijeri naveo je da je prošla godina bila fantastična za njegov tim, za razliku od ove kada su postigli mnogo

“Znao sam da će stići otrežnjenje. Samo nijesam baš ovako zamišljao. Ozbiljni smo autsajderi, ali ovdje smo da bi igrali, spremni smo za borbu”, rekao je Ranijeri.

Njegov bivši tim Juventus već u prvom meču u gostima pokušaće da ostvari prednost protiv Porta.

Uprkos toj činjenici trener “Stare dame” Masimilijano Alegri je oprezan.

“Porto je navikao na ovo takmičenje. U odličnoj su formi. Nemaju poraz od septembra, a cijele sezone primili su samo 14 golova. Pobijedili sun a svom terenu Bajern i Čelzi u posljednje tri godine. Imaju odličan učinak kući, i biće nam teško”, kazao je Alegri.

Za prvaka Italije neće nastupiti Leonardo Bonući koji je kažnjen zbog nediscipline.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније