Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

22. 02. 2017. 09:45   >>  09:23

GVARDIOLA PRIZNAJE

Monako može postići milion golova

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je zadovoljan rezultatom u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Monaka, ali je upozorio da duel još nije gotov.

 

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su sinoć na svom terenu Monako poslije preokreta sa 5:3 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

"Mnogo toga se dogodilo na ovoj utakmici... Igrali smo protiv nevjerovatne ekipe i veoma sam srećan zbog rezultata. Za mnoge moje fudbalere ovo je prvo iskustvo u Ligi šampiona, Monako ima veću istoriju od nas u ovom takmičenju", rekao je Gvardiola poslije utakmice.

On priznaje da je bio srećniji od kolege iz Monaka.

"Ali, ako je neki tim sposoban da postigne milion golova onda je to Monako", dodao je Gvardiola.

Španac je naveo da Monako ima odlične napadače i da njegova ekipa mora bolje da se brani u revanšu 15. marta.

"Pravili smo greške kod prva dva njihova gola, a velika lekcija koju smo naučili iz ovog meča je da ne odustajemo. Imali smo sreće u nekim trenucima u drugom poluvremenu, onoliko koliko smo je nismo imali u prvom... Idemo na revanš sa željom da postignemo što više golova, to je naš cilj. Moramo da postignemo golove, jer ako to ne uradimo bićemo eliminisani", rekao je Gvardiola.

I trener Monaka Leonardo Žardim je istakao da dvomeč još nije riješen.

"Prva stvar koju ću reći je da je ovo možda bila jedna od najnevjerovatnijih utakmica Ligi šampiona ove sezone. Mislim da je Monako odigrao jako dobro i čestitao bih svojim igračima. Pravili smo male greške u odbrani i mislim da je odlučujući momenat na meču bio promašen penal Falkaa za 3:1... Ostalo je još 90 minuta da se odigra i daleko smo od kraja", kazao je Žardim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније