Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 02. 2017. 10:59 >> 10:36

NIJE GOTOVO

Falkao vjeruje u pobjedu u revanšu

Fudbaler Monaka Radamel Falkao rekao je da vjeruje da njegova ekipa može da odigra bolje i pobijedi u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija.

"Sve je i dalje otvoreno za revanš, ništa još nije gotovo. Vjerujem da možemo bolje da odigramo kod kuće i da pobijedimo", rekao je Falkao poslije utakmice.

Fudbaleri Monaka izgubili su sinoć u Mančesteru od Sitija sa 3:5 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali i pored poraza njegovog tima, Kolumbijac je obilježio meč.

On je postigao pogodak za 1:1 u 32. minutu, potom i za 2:3 u 61, ali je između toga propustio priliku da pogodi sa bijele tačke i možda riješi meč.

"Možda nam je nedostajalo malo inteligencije. Ekipa poput Sitija to ne prašta", rekao je Falkao.

Falkao igra u sjajnoj formi ove sezone. Ove sezone postigao je 24 gola na 29 utakmica u svim takmičenjima, a sinoć je postigao svoj 15. pogodak na posljednjih 15 mečeva.

Takođe, još jedan zanimljiv podatak jeste da je sinoć u Mančesteru postigao jednako golova, kao u dresu Junajteda na 15 odigranih mečeva u ovom gradu.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Monaka i Mančester sitija igraće se 15. marta u Kneževini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније