Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 02. 2017. 23:40 >> 23:14

KINESKI TIJANĐIN

Kanavaro: Ne želimo Runija, već Obamejanga

Trener kineskog Tijanđina, Italijan Fabio Kanavaro, demantovao je da želi da dovede Vejna Runija, ali je potvrdio da je njegov klub zainteresovan za Pjera-Emerika Obamejanga.

S obzirom na to da kapiten Mančester junajteda ove sezone kod Žozea Murinja nema zagrantovano mjesto u prvih 11, a uz to je imao problema sa povredama i bolešću, britanski mediji su ga povezivali sa odlaskom u Kinu.

"Istina je da smo ostvarili prvi kontakt sa Runeyjem, ali to je bilo samo 'opipavanje terena', jer on u suštini ne odgovara našem stilu igre. Tako da oko toga nema potrebe za daljnjom raspravom. Istina je da smo često kontaktirali sa Obamejangom, ali je Borusija Dortmund odbila svaku naši ponudu, jer im je potreban u Ligi šampiona“, kazao je italijanski trener za klupsku televiziju.

Kanavaro je dodao je je njihova prva meta i dalje hrvatski internacionalac Nikola Kalinić.

"Očekivati da ga Fiorentina pusti u ovom trenutku je prilično nerealno. Tako smo se našli u dilemi, moraću da se konsultujem sa našim direktorom", kazao je bivši reprezentativac Italije.

Tijanđinje već doveo dva zvučna pojačanja iz Evrope pred početak kineske Super lige. Riječ je o Akselu Vitselu, koji je iz ruskog Zenita došao za 20 miliona eura i o Alešandreu Patu za kojeg je Tijanđin španskom Viljarealu platio 18 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније