Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 02. 2017. 10:54 >> 10:29

PONUDA IZ KINE

Venger odbio duplo veću platu od Pepove

Neimenovani kineski klub bio je spreman da Arsena Vengera načini najbolje plaćenim trenerom svijeta, ali je Francuz odbio ponudu.

Aktuelni sporazum sa "tobždijama" Vengeru ističe mu na kraju sezone, a navijači su, kao i obično, podijeljeni oko toga da li je Francuz zaslužio novo poverenje ili ne. Doduše, čini se da su sada brojniji oni koji ga tjeraju iz kluba.

Razlog su rezultati koji Arsenal ne mogu da vode do titule, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Bajerna (5:1). Međutim, on poručuje da će raditi još najmanje dvije godine. I to bez obzira na to da li mu ponude ugovor ili ne.

Međutim, Venger nije htio da bude izdajica i da napusti klub zbog unosne ponude iz Kine. Naime, britanski "Telegraf" piše o tome da mu je neimenovani kineski klub ovog mjeseca ponudio 30 miliona funti godišnje (oko 53 miliona erua), ali je on to odbio.

To je duplo u odnosu na ono što Pep Gvardiola kao najplaćeniji trener današnjice zarađuje u Mančester Sitiju.

Čak i ako narednog ljeta ode iz Arsenala o čemu se uveliko spekuliše, Venger ne vidi Kinu kao opciju već želi da nastavi sa radom u ozbiljnom fudbalu.

Francuz je u Arsenalu od 1996. godine, a već radio u Aziji i to u Japanu.

Brojni fudbaleri su ove zime bili na mukama kako da odbiju pozamašne finansijske ponudeiz Kine. Neki su se slomili i prihvatili milione, neki su teškom mukom odbili i ostali u Evropi. Slična je situacija i sa trenerima. Mnogi su otišli put Kine poput Viljaša Boaša, Manuela Pelegrinija, Feliksa Magata, Marćela Lipija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније