Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 03. 2017. 15:12 >> 14:48

MOGU JOŠ NAPREDOVATI

Zidan: Srećni smo što je Serhio sa nama

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da njegova ekipa može još da napreduje, poslije sedmog uzastopnog plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

Real je sinoć u Italiji pobijedio Napoli sa 3:1 i ukupnim rezultatom 6:2 ga izbacio iz Lige šampiona. Real se u prvom poluvremenu namučio sa Napolijem, koji je poveo u 21. minutu golom Driesa Mertensa. Serhio Ramos je izjednačio u 51. minutu, a šest minuta kasnije Mertens je postigao autogol. Pobjedu "kraljevskom" klubu obezbijedio je Alvaro Morata u prvom minutu nadoknade vremena.

"Možemo da budemo mnogo bolji nego što smo bili u prvom poluvremenu i to ćemo morati. Oni su nas pritisli, znali smo da bismo mogli da imamo problema. Ne možemo biti zadovoljni igrom u prvom poluvremenu, ali moramo biti zadovoljni nastupom u drugom dijelu", rekao je Zidan.

Mertens je postigao autogol poslije udarca glavom Serhija Ramosa, koji je ponovo preuzeo odgovornost u najvažnijim utakmicama.

"Srećni smo što je Serhio sa nama. On često postigne gol glavom", naveo je Zidan.

Ramos je postigao gol glavom i u sudijskoj nadoknadi finala Lige šampiona 2014. godine kojim je izborio produžetak protiv Atletiko Madrida. Real je poslije produžetaka pobijedio sa 4:1 i osvojio 10. titulu evropskog prvaka, prvu poslije 12 godina. On je i prošle godine u finalu postigao vodeći gol protiv Atletika, kada je Real poslije penala osvojio 11. trofej šampiona Evrope.

"Prošle nedjelje su me osuđivali, prije mjesec dana sam bio fantastičan. Samo zato što sam postigao dva gola protiv Napolija ne znači da ću ponovo biti heroj. Trudimo se da obavimo naš posao najbolje što možemo, a uprkos lošem prvom poluvremenu uložili smo dobar zajednički napor protiv Napolija", rekao je Ramos.

Prije prve utakmice četvrtfinala Real ima skoro mjesec dana pauze i može da se koncentriše na špansko prvenstvo.

"Moramo da sagledamo naše greške i okrenemo se prvenstvu. Napoli je dominirao skoro cijelo prvo poluvrijeme. Sada ćemo na miru razmisliti o svemu", naveo je Ramos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније